Koirille

Päätoimisesti hoidan ihmisiä mutta lisäksi tarjoan apua koirien tuki- ja liikuntaelimistön vaivoihin. Olen käynyt keväällä ja syksyllä 2017 Annika Tähtisen kurssin koirien tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen manuaalisista ja fysikaalisista hoidoista. Toisin sanoen hoidan koirien lihas- ja nivelperäisiä jännitys- ja kiputiloja. Hoitomenetelmiä ovat pehmytkudoskäsittelyt, mobilisaatio, manipulaatio sekä laserhoito. Laserhoitolaitteena on ammattilaisten käyttöön tarkoitettu kotimainen Dit-laser (luokan 3B-laser).

Koirille hoitoaikoja tarjolla Kuopiossa:

  • Naprapatia koiralle 55e / hoitokerta, saman omistajan toinen koira 50e samalla käyntikerralla (hinta sis. tarvittaessa laserhoidon)
  • Laserhoito koiralle 20e / hoitokerta
  • Ajanvaraukset sähköpostilla posti(at)jmeskelinen.fi tai tekstiviestillä/puhelimitse 044 2393 975
  • Osoite: Pallokatu 3 (Pieni Eläinkauppa)
  • Maksutapa: käteinen ja yleisimmät pankki- ja luottokortit
  • Peruutukset tekstiviestillä hyvissä ajoin, viimeistään edellisenä päivänä

Jotta hoitotilanne olisi koiran kannalta mahdollisimman rento ja rauhallinen, vastaanotolle voi tulla vain yksi henkilö koiran mukana.

Muistathan, ettei sairasta esim. kuumeista tai vatsatautista koiraa voi tuoda vastaanotolle. Eläinlääkärin tutkimusta ja hoitoa edellyttävät oireet ja sairaudet, tartuntataudit ja infektiot tulee hoitaa ensin kuntoon ja vasta tämän jälkeen voidaan siirtyä selvittelemään lihas- ja nivelperäisiä ”jumeja”.

Yhteistyössä:

 

Muut samoilla menetelmillä koiria hoitavat naprapaatit: